Най-безопасните дестинации за пътуване в света (снимки)

Те са изключително красиви и си заслужава да се видят

Най-безопасните дестинации за пътуване в света (снимки)
Безопасността е изключително важен критерий при избора на държава за пътуване. В днешния свят не е никак лесно да се намерят подобни места, но все пак те съществуват и предлагат красиви пътешествия и приказни пейзажи за своите посетители. Изданието Magical Planet показва не просто 10 безопасни държави, а изключително красиви и атрактивни места, които си заслужава да посетите. 10. ГърцияГърция се смята за рая на Земята. Съчетавайки море и красиви острови с тюркоазено-зелени води, Гърция обогатява природните си съкровища с хармонична архитектура, очарователна селска култура и изискана кухня.


9. ЯпонияЯпония е мястото където древните традиции се сливат със съвременния живот, сякаш това е най-естественото нещо в света. Уличните пейзажи на градовете изглеждат като във филм. Въпреки, че много от сградите са стари, те се смятат за забележителности на новата ера.


8. КанадаКанада е чудесна страна. Макар, че мнозина смятат, че тя не е нищо особено, Канада определено има какво да предложи на своите посетители. 


7. ШвейцарияИзвестна с хубавия си шоколад и часовници, Швейцария е много подходяща държава за вълнуващи пътувания с превъзходни преживявания. Тя съчетава отлично природна красота и добри преживявания.


6. ЧехияСлед падането на комунизма през 1989г. Чехия стана една от най-популярните дестинации за туристи в Европа. Държавата се смята за най-добрият производител на бира и на някои от най-хубавите сладкиши в света.


5. ПортугалияСредновековни замъци, калдъръмените селца, пленителните градове и златните пясъци, са част от характеристиките на тази красиви държава. Португалия има интересна история, идилични пейзажи и страхотна храна. 


4. Нова ЗеландияНова Зеландия е земя на спокойствие. Изключително зелена и мирна държава, в която може да избягате за една кратка или по-дълга почивка. При посещение на тази държава, не забравяйте да опитате кухнята й. 


3. АвстрияАвстрия е много добра и сигурна дестинация за пътуване, която комбинира перфектна градска среда и архитектура. Туристите имат възможност да се насладят на красивите планини и природата, както и да се разходят в космополитния град Виена. 


2. ДанияДания, както и повечето скандинавски държави, се свързват с вода и многобройни острови, всеки от които със собствен отличителен характер. Забавно е посещението в градовете с изключително странни за туристите имена, които предлагат приятни разходки и красиви гледки. 1. ИсландияЛюбителите на природата ще бъдат възхитени от красивите пейзажи на страната. Исландия се счита за една от най-спиращите дъха северни дестинации. 

Коментари: 0