Реклама на McDonald’s разкрива дизайна на iPhone 8

Веригата за бързо хранене е използвала рендерни изображения

Реклама на McDonald’s разкрива дизайна на iPhone 8

Снимка: McDonald\'s

Интересът към най-новия флагман на Apple, неофициално назован iPhone 8, е толкова голям, че слуховете около него продължават да се сипят вече месеци наред. С наближаването на премиерата му през септември, както и поради липсата на официална информация от страна на гиганта, нетърпението на потребителите расте, а медиите, от своя страна, се опитват да го задоволят с всевъзможни новини и предположения. 
 
Сега например в онлайн пространството се появи реклама на приложението mymacca на веригата за бързо хранене McDonald’s, за която се предполага, че по случайност разкрива дизайна на бъдещия iPhone 8. Тя е била разпратена по имейл до клиенти в четвъртък и в нея са използвани рендерани изображения, за които запознати твърдят, че са именно на загадъчния смартфон на Apple. 
 
Те показват почти пълния размер на дисплей, обграден от тънка рамка. Забелязват се също предната камера, микрофон и сензор за лицево разпознаване, който се очаква да бъде внедрен в следващото поколение iPhone. 
 
Излишно е да се напомня, че това не е официално изображение на смартфона. Дизайнерът Бенджамин Гескин обаче веднага публикува в Twitter пост, в който казва, че рендерното изображение е негово, пише MacRumors.
 
Дали изображенията са използвани умишлено, или погрешка – факт е, че рекламата на McDonald’s се оказа изключително успешна и привлече вниманието на мнозина. 

Коментари: 0