SAP отваря достъпа до TripIt и Ariba Discovery

Компанията отговаря на предизвикателствата на COVID-19, свързани с нарушенията във веригите за доставки и в бизнес пътуванията

SAP отваря достъпа до TripIt и Ariba Discovery

Снимка: БТА

1212 ~ 2 мин. четене
В отговор на непрекъснатите промени в разписанията на полетите и отмяната на такива, предизвикани от COVID-19, SAP ще предостави свободен достъп до TripIt, съобщиха от компания. Стъпката идва в отговор на предизвикателствата около разпространяващата се зараза в световен мащаб.

Бизнесът е изправен пред нови трудности, а ефектът от кризата с вируса се разпространява в глобалната икономика. Бизнес пътуванията са силно ограничени, събитията се отменят, а веригите за доставки се нарушават. В сегашните условия, повече от всякога, основаната преди почти 48 години SAP може да реализира мисията си – да допринася за по-доброто функциониране на света и да подобрява животите на хората, посочват от там.

Единият начин е именно чрез приложението TripIt, част от портфолиото SAP Concur. То обработва стотици хиляди маршрути за пътуващи по целия свят, мониторира полетите им и ги известява за промени и забавяния. 

Между 13 и 31 март всеки пътуващ може да се абонира за приложението и да получи безплатен достъп до премиум услугата му. Съществуващи абонати също получават свободен достъп. По този начин компанията цели да улесни ежедневието на хората, на които все пак се налага да пътуват в създалата се ситуация.

В следващите 90 дни компанията отваря достъпа и до SAP Ariba Discovery, за да позволи на всеки купувач да публикува навременно своите нужди, а на всеки доставчик - да ги удовлетвори. Платформата е отворена за публикации и за отговори, със свободен достъп за всички. 

Достъпът до SAP Ariba Discovery ще осигури бързи връзка и комуникация между купувачи и доставчици, за да намали нарушения, предизвикани от забавено експедиране, както и проблеми с капацитет и нарастващо търсене от потребителите по време на криза. SAP управлява най-голямата бизнес мрежа в света с над 4 млн. доставчици от над 190 държави и с паричен поток от 3.21 трилиона щ.д. търговия в Ariba Network.

Коментари: 0