Виолина Маринова: Банковите служители са на първа линия

Главният изпълнителен директор на Банка ДСК призова колегите си да работят отговорно, тъй като секторът е с национално значение

Виолина Маринова: Банковите служители са на първа линия

Снимка: Economic.bg/Красимир Свраков

8752 ~ 1 мин. четене

Свидетели сме на безпрецедентна извънредна ситуация в обществения и бизнес живот на страната и в света. Всички индустрии са засегнати и най важният ресурс на организациите - хората, са най-притеснени как ще продължи нормално животът им. Има сектори, като нашият (банковият – бел. ред.), които имат национално значение и трябва отговорно да продължим работа. Това са хора като моите колеги, които са на първа линия, на работното си място всеки ден, обслужвайки клиенти.

Така председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова коментира през профила си във Facebook безпрецедентната ситуация, в която се намира страната заради епидемията от COVID-19.

„Огромна благодарност към всички Вас, колеги, в клоновете и центровете за обслужване на клиенти на Банка ДСК и Експресбанк! Благодаря Ви за професионализма и усилията, които полагате в тази нелека ситуация! Макар и на определена социална дистанция един от друг, в момента съм убедена, че заедно ще се справим! Бъдете здрави!“, написа Маринова.
Коментари: 0