Борис Бонев: Не бих подкрепил нито Фандъкова, нито Манолова

Той смята, че неговите резултати не могат механично да се обединяват с тези на Борислав Игнатов

21:19 27.10.2019
Четвъртият в надпреварата за кмет на София – Борис Бонев, не би подкрепил на втори тур нито Йорданка Фандъкова (ГЕРБ), нито Мая Манолова (независим, БСП), дори да му предлагат зам.-кметско място. След края на изборния ден той коментира за bTV, че им няма доверие.

„За мен е важно да не предавам доверието на хората, а те гласуваха за мен, защото аз представлявам експертното начало. Ще се борим в Общинския съвет“, каза той.

Според него резултатите от тези избори са само началото на работата. „От сега нататък пресата, която осъществявахме върху управлението на София отвън, вече ще бъде отвътре“, каза Бонев. Той добави, че не бива да се обединява механично неговият резултат с този на кандидата на „Демократична България“ – арх. Борислав Игнатов. Според Бонев той е успял да привлече младите хора, които иначе не биха гласували.

„Има немалко хора, които искат промяна. Това са млади и независими, които говорят за решения, а не само общи политически приказки“, каза още той. „Ние бяхме изключително конкретни, с подробна предизборна кампания, бяхме сред хората и говорихме с тях. Не бива да се подценяват хората, а много системни представители на политическата класа точно това правят“, добави още Бонев.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: местни избори | избори за кмет | Борис Бонев | кметски избори

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини