Къде няма да има вода в София на 13 февруари 2020 г.

Няколко квартала може да имат понижено налягане заради ремонти

Снимка: Unsplash
21:45 12.02.2020
На 13 февруари 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Фритьоф Нансен", ул. „Любен Каравелов", ул. „Георги С. Раковски", бул. „Евлоги и Христо Георгиеви".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гечкенли" ъгъла с ул. „Карнеги".

-На  13  февруари 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Стара планина", с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Шабаница", ул. „Ботунски път", ул. „3-ти март", ул. „Воденицата".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „3-ти март" пред кметството.

-На 13 февруари 2020 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Тумба", кв. „Факултета", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
Кв. „Факултета".

С понижено налягане ще бъде: жк. „Красна поляна" 1, жк. „Красна поляна" 2, жк. „Западен парк".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тумба" №13-15.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини