Северна Корея "случайно" показа плана си за атака над САЩ (СНИМКИ)

На две снимки се виждат карти, на които е отбелязано къде тоталитарната държава би ударила САЩ

Северна Корея продължава да нагнетява военно напрежение, като този път дори показа "случайно" карта, на която са отбелязани ракетните удари, които тоталитарната държава е готова да нанесе на САЩ. 


След като вчера САЩ изпрати бомбардировачите Б-2 "Спирит" до Южна Корея, държавният глава на Корейската народнодемократична република (КНДР) Ким Чен-ун заяви, че ракетните му войски са готови "да уредят сметките със САЩ".


Невидимите за радарите самолети извършиха тренировъчен полет над Южна Корея. Те излетяха от военновъздушната база "Уайтман" в щата Мисури и поразиха фиктивни цели на южнокорейска територия с небойни боеприпаси и се завърнаха в САЩ.


Днес правителството публикува две снимки в севернокорейски вестник, на които се вижда Ким Чен-ун, четирима генерали, а на заден план карта с отбелязани точки и линии.


Според Business Insider снимките са направени за пропаганда в самата държава, а не да се сплашват "враговете". Според изданието за това свидетелства публикуването на снимките в местен вестник.

Тук картата се вижда най-ясно, а в превод надписът гласи "План за континентален удар над САЩ"
Тук снимката е увеличена, за да се видят по-добре точките за евентуален удар.
На тази снимка е самият Ким Чен-ун, а до него стои iMac на Apple.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: САЩ | атака

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини