"Алианц" дава до 45% отстъпка по имуществени застраховки

Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховане на дома, твърди коментира Милен Драгневски, изпълнителен директор на компанията

3767 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Шестата по големина компания на общозастрахователния пазар в България - ЗАД "Алианц България" дава възможност на клиентите си да сключат застраховка "Жилищни сгради и домашно имущество" с до 45% отстъпка.

Полицата осигурява защита на движимото и недвижимо имущество при пожар, включително последиците от гасенето му, природни бедствия, земетресение, тръбопроводна вода, удар от транспортно средство, късо съединение, токов удар и други, поясниха от компанията. Клиентите могат да изберат различни варианти на покрития и лимити на отговорност в зависимост от своите потребности и изисквания.

Застрахователното дружество предлага и 30% отстъпка по полицата "Кражба чрез взлом".

"Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховане на дома и имуществото си. Чрез кампанията даваме възможност на всички да осигурят защита на своя дом. Ние не можем да влияем на рискове като природни бедствия, но можем да защитим адекватно нашите клиенти", коментира Милен Драгневски, изпълнителен директор на компанията.

Промоционалните условия по застраховката са валидни до 31 юли.

Подкрепи Economic.bg