HP с нови аксесоари

Най-новите предложения за новата учебна година включват цветни мишки, спортни раници, чанти за лаптоп и HD уеб камери

HP обяви лансирането на нови аксесоари, идеален избор за феновете на оригиналния дизайн. Линията, предлагаща цветни мишки, дизайнерски раници, чанти за лаптоп и компактни камери с висока резолюция (HD), включва за всекиго по нещо.

Незаменимите аксесоари за компютър - безжичните мишки HP Wireless Mouse X4000 – ще са налични от септември месец в пет различни и нови уникални дизайна: Scrap Metal, Cowa Bunga, Poppy, Zebra Fade и Colour Splash. Моделите оставят трайно впечатление и дават възможност на всеки да изрази личния си вкус и индивидуалност с изключителните си линии, готините кръгове, дръзки цветове и мощни вълни… Страните с гумено покритие и амбидекстрален дизайн спомагат за удобното и сигурно хващане на мишката, а интелигентите настройки на мощността предоставят до 30 месеца живот на батерията. Мишките остават свързани с компютъра на разстояние до 9 метра и разполагат с лазерен сензор, което ги прави идеално допълнение към арсенала на всеки ученик или професионалист.

Водещият бразилски моден дизайнер Александър Хершкович създаде и лимитирана серия безжични мобилни мишки HP, чиито характерен мотив е вдъхновен от дантелата, придаваща им уникален и модерен външен вид!

Оригиналните раници HP Signature Backpack разполагат с многослойна подплата за предпазването на преносимия компютър, множество отделения за организиране, както и удобни, регулиращи се презрамки за гарантирането на максимален комфорт. Раниците HP Signature Backpack са подходящи за повечето ноутбук компютри с диагонал до 40.6cm (16”) и са оборудвани с подсилено подплатено дъно за допълнителна сигурност.

Идеалният аксесоар за най-амбициозните - чантите за ноутбук компютри HP Signature Slim Brief, HP Signature Top-Load и HP Authentic Top-Load предоставят изключителна защита, комфорт, мекота и изискан стил. Чантите разполагат с водоустойчиво външно покритие, свалящи се презрамки за рамо, подплатени дръжки, както и до единадесет многофункционални джоба за лесно организиране. Чантите HP Signature Slim Brief и HP Signature Top-Load, както и HP Authentic Top-Load, са предназначени съответно за ноутбук компютри с диагонал до 35.6cm (14”) и 40.6cm (16”).

С новите уеб камери на HP, общуването със семейство и приятели никога не е било по-лесно и ясно. Предлагащи видео разговори с до 1080p Full HD резолюция, тези усъвършенствани, ултра-компактни уеб камери позволяват на потребителите да провеждат видео разговори, да създават видеоклипове или да правят снимки с качество до 12 MP. Качване с едно кликване в Facebook, Twitter, YouTube и Flickr прави споделянето на съдържание по-лесно от всякога. Гъвкавото окачване позволява на потребителите да инсталират уеб камерите HP навсякъде и да ги завъртат на 360 градуса. Моделите HP Webcam HD 3300 и 3310 разполагат със софтуер за трипосочни видео разговори, както и с три бутона за бързо стартиране за незабавен достъп до общи задачи. Уеб камерите на HP задоволяват всички изисквания за приятно семейно изживяване при камерата 1300, а 5210 е за нуждаещите се от пълно HD преживяване. HD уеб камерата от висок клас HP 5210 е дори Skype™-сертифицирана. Изключителната H.264 технология предоставя видео по-бързо, по-ясно и с далеч по-малко закъснение от когато и да било.

Коментари: 0