Новогодишният куверт - между 70 и 80 лв.

Дискотеките дори предлагат меню за 25 лв., но в него влиза само шампанско и баница

Кувертът за Нова година върви между 70 и 80 лв. В най-близкият зимен курорт до столицата - "Боровец" офертата за заведение е 70 лв. В столичен ресторант празникът излиза малко по-скъпо - около 80 лв., пише Стандарт.

Заведенията в големите градове и курортите предлагат какви ли не глезотии, за да привлекат клиенти в новогодишната нощ, когато семейният уют по време на коледните празници обикновено се сменя с шумни купони и веселби.

В "Боровец" за обявената цена от 70 лв. предлагат голяма ракия, вино, безалкохолно и шампанско. За хапване е предвидена салата, предястие, основно и баница с късмети. Много от заведенията в курорта свалят кувертите наполовина за деца заради това, че на тях не се сервира алкохол. Някои кръчми предлагат и жива музика. Менюто в софийски ресторант обикновено включва и ядки, плодове, и мезета. На гостите се предлага и бенгалски огън. В някои столични дискотеки примамват с евтини куверти на цена от 25 лева, в която обаче се включва само шампанско и парче баница с късмет.

Коментари: 0