Орешарски: Всеки от нас трябва да помогне с каквото може

Рисковете са огромни, но целите си струват, заяви бившият финансов министър

272 ~ 1 мин. четене

Приех предложението на председателя Станишев да се включа по-активно в усилията за промяна. В тези разделни времена всеки от нас трябва да помогне с каквото може. Това заяви Пламен Орешарски, бивш министър на финансите в периода 2005-2009 г. по време на откриването на предизборната кампания на Коалиция за България в Южния парк, предаде БГНЕС.

Рисковете са огромни, но целите си струват - да съхраним страната си и да я върнем на пътя на напредъка. Да заменим отчаянието с надежда. Нашият избор е да променим пътя на нашата страна. Благодаря за подкрепата“, обърна се Орешарски към левите симпатизанти. 

В навечерието сме на поредните парламентарни избори. На тях ние българските граждани ще определим следващото ни управление. Бюлетината е дълга, предложенията са много, но алтернативите са само две. Първата е да продължим вече формираната негативна тенденция на хаос в икономическата политика и на загуба на доходи и работни места, на загуба на перспективи. Или да изберем втория път, който е да гласуваме за промяна в политиките, за насърчаване на стопанската активност, пресичане на корупцията и за по-голяма солидарност в обществото ни“, заяви кандидатът за следващ премиер от Коалиция за България.

Подкрепи Economic.bg