Орешарски дава автограф на привърженик в парламента

Въпреки строгите мерки за сигурност, които затрудняват дори журналисти, почитателят на премиера "случайно" се оказал сред тълпата с репортери, които разполагат с акредитации

Снимка: БГНЕС

196 ~ 1 мин. четене

Министър-председателят Пламен Орешарски даде автограф на свой почитател, успял да се вмъкне в сградата на парламента. Въпреки строгите мерки за сигурност, които затрудняват дори журналисти, привърженикът на премиера "случайно" се оказал сред тълпата с репортери, които разполагат с акредитации, съобщава Kmeta.bg. След думите на Орешарски фенът излезе пред тълпата, откри сакото си и показа тениска с образа на премиера.

"Днес се навършват 100 дни от протестите в подкрепа на правителството и сме решили да направим нещо, за да отличим този ден", заяви мъжът, цитиран от БГНЕС. Усмихнатият лик на министър-председателя краси предната страна на тениската, а задната е запазена за образа на Бойко Борисов. От своя страна Пламен Орешарски с удоволствие разписа дрехата.

Преди сцената на народна обич премиерът каза пред журналисти, че не е притеснен от серията вотове на недоверие към кабинета. Днес депутатите отхвърлиха и вторият вот - за култура. Гласуваха 231 народни представители, от които 93 - "за", 118 - "против" и 20 - "въздържал се".

Подкрепи Economic.bg