„Вкус, заради който си заслужава да се умре“... буквално

Според собственика на веригата Heart Attack Grill „доктор” Джон Басо, ако някой държи да се самоубие с нездравословна храна, неговите заведения са идеалното място за тази цел

7766 ~ 1 мин. четене

Коя е най-калоричната храна в света, която може да ви докара инфаркт? Ако искате да разберете, трябва задължително да посетите известната верига за бързо хранене с гарантирано нездравословна храна „Сърдечен удар“ (Heart Attack Grill). Там се предлага специaлитет с името „Четворен байпас“, от който БигМак-а в Макдоналдс ще ви се стори диетичен. Бургерът е с тегло около 1 килограм и с около 8000 калории, което се равнява на нормално хранене от 4 дни.

Заведенията са с уникална обстановка. Сервитьорките са облечени с оскъдни рокли като медсестри. На клиентите се раздават и болнични халати, даже им слагат гривни като на пациенти в болница. Мераклиите, които изядат целия си бургер, са ескортирани в инвалидни колички до колите си на паркинга.

В съответствие с девиза на заведението „Вкус, заради който си заслужава да умреш”, тук се предлагат единствено нездравословни бургери, пържени картофки в свинска мас, шейкове с възможно най-маслената сметана, както и цигари без филтър и кола с допълнително мексиканска захар.

Според изявлението на „доктор” Джон Басо, който преди е бил диетолог, ако някой държи да се самоубие с нездравословна храна, неговите заведения са идеалното място за тази цел. Наскоро пък рекламното лице на веригата почина.

Подкрепи Economic.bg