„Атака“ поиска оставката на Делян Добрев като председател на енергийната комисия

От партията на Волен Сидеров отбелязват, че депутатът от ГЕРБ е обвиняем за извършена умишлена безстопанственост по делото „Белене”

„Атака“ поиска оставката на Делян Добрев като председател на енергийната комисия
1452 ~ 1 мин. четене

Партия „Атака“ иска депутатът от ГЕРБ Делян Добрев да подаде оставка като председател на енергийната комисия към парламента. Това става ясно от публикувано във Facebook отворено писмо от партията на Волен Сидеров.

„Припомняме, че председателят на енергийната комисия към Парламента и народен представител от ГЕРБ Делян Добрев е обвиняем за извършена умишлена безстопанственост по делото „Белене”, пишат още от партията.

От „Атака“ също така обвиняват bTV, че е „заглушила гласа на партията“. Това е станало по време на предаването „Лице в лице” с Цветанка Ризова. Неин гост бе председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. От пресцентъра на АТАКА са се свързали с редактора на предаването Бисера Ангелова с молба да включат по телефона само за една минута народния представител от партията на Сидеров Миглена Александрова по време на участието на Цветанов.

„Тя искаше да попита Цветанов за изказването на Делян Добрев от ГЕРБ, че депутатите на АТАКА могат да бъдат заменени с тези на Воля. „Ще сменяте ли Сидеров с Марешки” беше единственият въпрос, който депутатката от АТАКА искаше да зададе. От екипа на предаването отказаха включване по телефона с оправданието, че имали много малко време - само 11 минути за Цветанов и отказаха категорично да включат представител на АТАКА в предаването“, обясняват от партията.

Коментари: 0