Безплатна финансова академия за ученици предлага ВУЗФ

Тя ще е от 22 февруари до края на април

Безплатна финансова академия за ученици предлага ВУЗФ
772 ~ 1 мин. четене

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) стартира безплатна финансова академия за ученици между X и XІІ клас. Образователните уроци, които ще се провеждат в сградата на университета, започват на 22 февруари и ще продължат до края на април.

Целта е учениците да се запознаят още в гимназиален етап с важни елементи от финансовата сфера и по този начин да бъдат по-добре информирани и едновременно с това да преценят отрано дали искат да се развиват в тази сфера.

Всяко едно занятие в рамките на безплатната академия ще разглежда определена тема, обвързана с личните финанси, банките, инвестициите по време на криза, криптовалутата, банковите кредити, кредитните карти, както и още полезни и интересни казуси. Лектори в рамките на академията ще бъдат преподаватели във ВУЗФ и успели професионалисти, които са се наложили във финансовата сфера.

След първия урок на 22 феврури, академията ще продължи със занятия на 1 и 8 март, 29 март, както и на 12 и 19 април. Всеки, който желае да присъства, може да се регистрира на [email protected]

Подкрепи Economic.bg