Cargill България увеличи екипа си до над 1100 служители

Компанията разполага с три офиса в страната

Cargill България увеличи екипа си до над 1100 служители

Центърът за споделени услуги на Cargill в София се разрасна този месец до над 1000 служители, съобщиха от компанията. Така общият брой на хората, които работят в трите офиса в страната, е над 1100 души. 

Центърът за споделени бизнес услуги на Cargill бе създаден през 2014 г. в София. В него централизирано се обслужват бизнесите на Cargill в Европа, Близкия изток и Африка, като им се предоставят услуги с добавена стойност в сферата на финансите, транспорта и логистиката, стратегическото снабдяване и доставки, както и управлението на човешки ресурси.

Дейността на Cargill в България датира от 2006 г., когато бе създадена първата структура в София – CASC, оперираща в областта на търговията със зърно и маслодайни култури. През 2013 г. компанията отваря втори офис в гр. Варна, където екипът, занимаващ се морски транспорт, осъществява глобалната търговия на Cargill посредством координация на морски плавателни съдове. 

"Сърцето на центровете за споделени бизнес услуги на Cargill е екипът ни. Хората – всеки един от тях, са тези, които правят компанията ни това, което е. Казвам го често и е истина – няма по-добър момент да сме част от центровете за споделени бизнес услуги на Cargill от сегашния. В момента ние сме двигателят на една значима промяна за компанията. И достигането на 1000 служители в Центъра ни в София е важен празник, който съм много горда да отпразнувам съвместно с екипа", заяви Ким Скансън, глобален директор на центровете за споделени услуги на Cargill.

Коментари: 0