ERP Academy с безплатна лекция в Софтуерния университет

Събитието ще се проведе на 11 януари от 19:00 часа

ERP Academy с безплатна лекция в Софтуерния университет
316 ~ 2 мин. четене

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с ERP, BI и CRM". Събитието ще се проведе на 11 януари от 19:00 часа. Лектори ще бъдат Иван Аржентински, Наталия Футекова, Владимир Рашев, Бояна Димова и Анастас Шопов.

Припомняме, че ERP Academy, съвместно с Висшето училище по застраховане и финанси, е създател на първата магистратура по бизнес софтуер у нас. Магистърската програма вече отчете засилен интерес от страна на български и чуждестранни студенти, което се дължи на практическата й насоченост и участието на лектори от водещи български софтуерни компании.

"ERP Академията търси всички възможности за популяризиране сред младите хора на перспективите за реализация в бизнес софтуерния сегмент и в това отношение споделяме сходни ценности със Софтуерния университет. Нашите лектори от Team Vision Bulgaria, Balkan Services и ERP.BG ще запознаят аудиторията с най-популярните информационни технологии и системи за управление на бизнеса, осигуряващи средата за провеждане на съвременния бизнес.", заяви д-р Наталия Футекова, основател на Академията.

Enterprise Resource Planning (ERP) e софтуер, който управлява интегрирано всички ресурси на едно предприятие. Освен цялостни фирмени информационни системи, днес ERP системите по същество се разглеждат като бизнес платформи.

Business Intelligence (BI) е набор от технологии и приложения, чрез който се събират, анализират и визуализират големи количества сурови данни, за да се превърнат в полезна информация, в помощ на бизнес потребителите.

Customer Relationship Management (CRM) е приложен софтуер за организации и предприятия, който управлява взаимодействието с настоящи и бъдещи клиенти. Системата автоматизира и интегрира функциите по продажби, маркетинг и поддръжка в рамките на организацията.

Подкрепи Economic.bg