ERP Academy ще работи с програмисти на свободна практика

Разработчиците ще създават приложения, а компанията ще помага да стигнат до всички пазари

ERP Academy ще работи с програмисти на свободна практика
272 ~ 2 мин. четене

Българската софтуерна фирма ERP.BG започва партньорство с програмисти на свободна практика (фрийлансъри), които имат възможност да създават приложения за нейните системи за управление на бизнеса. 

На 14 януари от 19 ч. компанията ще проведе безплатен семинар  на тема "Freelance в ERP света" в Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, ет. 2). Събитието е подходящо за програмисти на свободна практика, които имат желание да реализират проекти в един от най-динамичните IT сегменти - този на ERP системите.

Лектор на семинара ще бъде основателят и управляващ съдружник на фирма ERP.BG Иван Аржентински. "Провеждаме това обучение с идеята да помогнем на програмистите - фрийлансъри да навлязат в нова и непозната за тях, но много перспективна област. Основният принцип е – те програмират, ние продаваме. Предлагаме бизнес модел, при който разработчиците създават приложения, а ние им помагаме да стигнат до всички пазари, на които ERP.BG присъства" - разказва той.

ERP системите са цялостни системи за управление на бизнеси. Семинарът ще представи възможностите на ERP платформата EnterpriseOne за разширяване чрез създаване на приложения от външни екипи. Ще бъдат разгледани две основни възможности за freelance проекти: еднократни проекти според изисквания на клиента и създаване на универсални приложения, които ще се предлагат на множество клиенти.

Преминалите семинара ще имат възможност да се регистрират като независими разработчици на приложения и да участват в проекти. Принципът на разпределение на проектите е подобен на повечето фрийланс сайтове. За разлика от повечето подобни универсални сайтове, ERP системите са специфичен пазар, при който търсенето е по-голямо от предлагането и проектите са по-добре платени. 

Подкрепи Economic.bg