Къде няма да има вода в столицата на 26 юни

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа

Къде няма да има вода в столицата на 26 юни
От пресцентъра на Софийска вода съобщават за планирано спиране на водоподаването в столицата на 26 юни (вторник).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Балкан" кв. „Ботунец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часана клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
Жк. „Ботунец" 1

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Левски"№2.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Тайга" и ул. 253 кв. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Тайга" от ул. „Знаме на труда" до ул. „Локорска"
ул. „Димитър Гущанов", ул. „Железопътна", ул. 252, ул. 228

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Гущанов" ъгъла с ул. „Железопътна"; ул. „Тайга" ъгъла с ул. „Локорска".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троянски проход" жк. „Лагера", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Мокренски проход" от ул. „Мъглен" до бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троянски проход" ъгъла с ул. „Мокренски проход".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ненко Германски" с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Ненко Германски"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ненко Германски" ъгъла с ул. „Иван Пешев".

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Костенец", жк. „Сердика" (Възраждане), се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по бул. „Инж. Иван Иванов" от ул. „Житница" до ул. „Костенец"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Костенец" ъгъла с бул. „Инж. Иван Иванов".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Рожен" кв. „Илиянци" (Надежда), се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

бул. „Рожен" от ул. „Петър Панайотов" до ул. „Балчо Нейков" 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: последна спирка на автобус №83.
Коментари: 0