Къде ще спира водата в София на 1 февруари 2019 г.

Утре са предвидени няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 1 февруари 2019 г.
На 01 февруари 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 125, жк. „Дружба" I, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. 5038, ул. 5046.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 96.

-Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Преображенско въстание", жк. „Света Троица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Преображенско въстание" от ул. „Цар Симеон" до ул. „Цар Иван Александър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Преображенско въстание" ъгъла с ул. „Цар Иван Александър".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георг Вашингтон", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Георг Вашингтон" от ул. „Екзарх Йосиф" до ул. „Цар Симеон".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георг Вашингтон" ъгъла с ул. „Цар Симеон".

-Във връзка с монтаж на въздушник на резервоар „Мърчаево", с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Трендафил", ул. 7, ул. „Приморско", ул. „Бистра река".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 152 ОУ.

-Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Възрожденска", с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Възрожденска" от ул. „Надежда" до ул. „Дзуката".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дзуката" ъгъла с ул. „Възрожденска".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0