Международната конференция DevReach се завръща в София

Лектори и разработчици от цял свят ще дискутират най-новите тенденции и добри практики в разработката на софтуер

Международната конференция DevReach се завръща в София
Водещата международна конференция за разработчици в Централна и Източна Европа – DevReach, се завръща в София на 13 и 14 ноември 2017 г. в Кино Арена в ж.к. „Младост“ 4, съобщиха от Progress. Глобално признати лектори и разработчици от цял свят ще дискутират най-новите тенденции и добри практики в разработката на софтуер. 

Регистрацията е вече отворена, като всички желаещи да участват в конференцията могат да ползват отстъпка от редовната цена на билетите до 31 август. 

"DevReach винаги е била значимо събитие за разработчиците в Централна и Източна Европа. Радваме се, че конференцията се завръща и ще предложи на участниците задълбочено техническо съдържание, представено от някои от най-добрите експерти в нашата индустрия", коментира Тод Англин, главен евангелист и вицепрезидент „Връзки с разработчиците“ в Progress. „Progress е силно ангажирана с българската общност от разработчици. Надяваме се, че DevReach ще им помогне да разширят уменията си, да напреднат в кариерата си и да създадат нови контакти със свои колеги и водещи имена в индустрията, което от своя страна ще ги мотивира да се целят все по-високо и да постигат повече.“ 

Деветото издание на DevReach ще включва над 20 международни лектори и 30 лекции, разпределени в три паралелни потока: „.NET и Windows технологии“, „Мобилни технологии, „Интернет на нещата“ и машинно обучение“ и „Front-End разработка и JavaScript”. 

Специален гост на конференцията ще бъде Кристиан Хайлман, световно признат технологичен евангелист, инженер и лектор. Понастоящем старши програмен мениджър „Developer Experience and Evangelism“ в Microsoft, той е активен защитник на технологиите с отворен код и наличието на междуплатформена поддръжка на браузърите. Преди Microsoft Хайлман е бил евангелист в Mozilla и Yahoo. 

Участниците в DevReach ще се срещнат още с: 

- Томоми Имура, мениджър „Връзки с разработчиците“, креативно съдържание за разработчици и API документи, Slack 
- Питър-Пол Кох (PPK), стратег по мобилни платформи, уеб разработчик изследовател на браузъри 
- Реймънд Камден, Developer Advocate, IBM 
- Тод Англин, главен евангелист и вицепрезидент „Връзки с разработчиците“, Progress 
- Ерик Лорънс, основател на Fiddler, софтуерен инженер, Google 
- Маги Наумова, Microsoft Certified Master и основател на SQL Master Academy 
- Крис Норинг, експерт по разработка с Google и Progress и автор на Rxjs Ultimate 

Създадена през 2006 г., DevReach се организира от Progress с подкрепата на Milestone Systems Bulgaria. 
Коментари: 0