Островът на Копола отваря за туристи

Корал Кей се намира край бреговете на Белиз

Островът на Копола отваря за туристи

Любителите на красивите плажове вече имат още една превъзходна възможност за незабравима ваканция – на острова на носителя на Оскар Франсис Форд Копола. Режисьорът на „Кръстникът” отваря за посетители частния си остров край Белиз.

Корал Кей се намира на 8 мили от брега на Пласенсия, Белиз и предлага тиха и спокойна почивка на своите 2 акра земя. Буквално за 5 минути сте на брега на океана.

Уединението ви е гарантирано тук, а недалеч – на 20 минути с лодка се намира друг курорт на фамилията Копола - Turtle Inn.

На Корал Кей  има две къщички, в които могат да се настанят до 12 човека. Край и във тях има достатъчно удобства – хамаци, шезлонги, маси за пикник, външни душове, канута, забавления за възрастни и деца. За гостите се предлага и екипировка за риболов и гмуркане.

Двойка икономи – Алберто и Полин, се грижат за прехраната на посетителите – от местни ястия от Белиз до всякакви морски специалитети.

На острова няма телевизори, но има пълно покритие с безжичен интернет и мобилна връзка.

По желание на гостите може да се ползват спа услуги, риболовен тур и курс по гмуркане.

Двете къщички носят имената „Морско конче” и „Голявата къща” и стая може да се наеме на цени от 895 до 1869 долара, без включени данъци.

Освен Корал Кей и Turtle Inn, семейната компания The Family Coppola Resorts включва още Blancaneux Lodge в Белиз, La Lancha в Гватемала, Palazzo Margherita в Италия и Jardin Escondido resorts в Аржентина.

Коментари: 0