4 от най-романтичните хотела в света

Те са разположени в Европа, Азия и Северна Америка

4 от най-романтичните хотела в света
Автор: Божидара Иванова
Най-романтичните и луксозни хотели в света са разположени на три континента - Европа, Азия и Северна Америка.

Един от тях безспорно е хотел "Ню Йорк Палас", който предлага своя своя Скъпоценен апартамент срещу сумата от 25 хил. долара на вечер.

Гостите получават пенливо шампанско, кошница плодове, кутия шоколадови бонбони и скъпоценен камък на стойност 2,5 хил. долара, обработен лично от бижутера на звездите Мартин Кац.

Най-скъпият пакет включва частна консултация с Мартин Кац за специален подбор на бижута и романтична вечеря на покрива на хотела.

Сред най-романтичните и луксозни хотели се нарежда и "Бурж Ал-Араб" в Дубай, където срещу 55 хил. долара влюбените двойки могат да организират сватбата си на хеликоптерната площадка на хотела, която се издига на 212 м височина.

Вместо да пристигат с карета, двойките могат да кацнат с италиански хеликоптер.

Хотел "Интерконтинентал" в Женева, Швейцария, предлага нощувки в най-скъпия апартамент в света - Резиденцията.

Площта на апартамента е 650 кв.м., а една нощука в него струва 65 хил. долара. Апартаментът разполага с 11 стаи, библиотека, галерия, спа център, фитнес и сауна.

"Джордж V" в Париж е част от веригата хотели "Четири сезона".

Той предлага на гостите си обиколка на града с частна лимузина, разходка с лодка по река Сена, екскурзия до долината на река Лоара, спа процедури и частна обиколка на Лувъра след работно време.
Коментари: 0