Тръмп с нови критики към медиите

Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава с оплакванията си към медиите, наричайки ги \"фалшиви, фалшиви отвратителни новини\", предаде Асошиейтед прес.

Тръмп с нови критики към медиите
Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава с оплакванията си към медиите, наричайки ги "фалшиви, фалшиви отвратителни новини", предаде Асошиейтед прес.

На митинг в град Уилкс-Баре в щата Пенсилвания Тръмп каза, че медиите отказвали да му отдадат заслуженото за дълъг списък от постижения, в това число и срещите на върха със севернокорейския лидер Ким Чен-ун и с руския президент Владимир Путин. Той сподели как е разказвал на съпругата си за това как "просто е спрял ракетите да бъдат изстрелвани на всеки две секунди" или е постигнал други неща и си е мислел, че медиите най-накрая "ще се отнесат към мен толкова добре", но уви.

Тръмп се надсмя също така с пресата за коментарите й, че той не е бил достатъчно твърд с Путин. "Те искаха да проведем боксов мач. Какво стана с дипломацията?", каза Тръмп.

Иванка Тръмп не е на същото мнение

Иванка Тръмп не е съгласна, че медиите са врагове на народа, както често заявява баща й президентът Доналд Тръмп, предадоха световните агенции.

На събитие, организирано от медийния сайт Аксиос, Иванка, която е съветничката в Белия дом каза, че е била предмет на медийно отразяване, за което знае, че не е съвсем вярно, но добави, че не смята, че медиите са врагове на народа.
Коментари: 0