VIVACOM предоставя ново съдържание за дистанционно обучение

Видео уроците са създадени от най-голямата издателска група „Просвета“ и са безплатни

VIVACOM предоставя ново съдържание за дистанционно обучение

Снимка: VIVACOM

1740 ~ 1 мин. четене
Автор: Vivacom

VIVACOM предоставя ново съдържание, което ще подпомогне дистанционното обучение. От днес учениците, а и техните родители, могат да се възползват от новата секция Училище“, включена във филмовия пакет MAXI за VIVACOM IPTV и за TV GO , която съдържа видео уроци за онлайн обучение на ученици от начален и прогимназиален етап на обучение.

Видео уроците са създадени от най-голямата издателска група  „Просвета“ и са предоставени за ползване напълно безплатно. Те са част от изключително успешната инициатива на "Просвета" „Учим онл@йн с учител“, чиято цел е учениците да не пропускат учебния материал, независимо, че не посещават училище заради извънредната ситуация.. Видео уроците се водят от учители с богат опит по съответния предмет, а учебният материал се преподава според обичайното седмично разпределение на часовете.  Учениците могат да получават задачи за самостоятелна работа, като учителите ще им дават нужните съвети и препоръки.

Още една придобивка за всички потребители на пакета MAXI за интерактивната телевизия на VIVACOM и за медийния портал TV GO е новата категория „Уелнес“. В нея клиентите ще открият полезни и приятни видеа,  посветени на йога и здравословен живот. Категорията е създадена в партньорство със WNESS TV - единствената телевизия в България, която произвежда предавания за  тренировки вкъщи.

Клиентите могат да проследят програмите „Йога с Криси“, „Модерна Йога за модерни хора“ ,„Пилатес с Диляна Костова“ и др.

Подкрепи Economic.bg