Започна приемът за Telerik Academy Alpha с Java

Срокът за кандидатстване е до 2 август

Започна приемът за Telerik Academy Alpha с Java
2564 ~ 1 мин. четене
Телерик Академия отвори приемът за практическата програма за подготовка на млади софтуерни специалисти с един от най-широко използваните програмни езици в света - Java. 

Програмата Telerik Academy Alpha стартира през септември, а срокът за кандидатсване е до 2 август. Изискванията са кандидатите да имат наършени 18 години и базови знания по програмиране, които могат да усвоят сами с безплатните материали и практическите работилници на Телерик Академия.

Кандидатстването става с подаване на автобиография и кандидатура на сайта на Телерик Академия до 2 август и преминаване на кратък онлайн когнитивен тест. След това се явяват на входен изпит с език по избор: Java, C#, C++, JavaScript, Kotlin, PHP, Python или Swift, като напълно начинаещите е препоръчително да се подготвят директно с Java. 

Обученията се провеждат в продължение на 6 месеца всеки делничен ден по 4 часа в малки групи, позволяващи индивидуален подход на преподаване. В рамките на програмата курсистите разработват портфолио и цялостно, функционално приложение по задание на бизнеса, използвайки Java и най-добрите практики в индустрията.

Програмата е подходяща за наскоро завършили ученици, студенти и специалисти от различни области, които искат да станат Java специалисти. 


Подкрепи Economic.bg