Fibank с отличие за иновации в конкурса "Продукт на годината"

Световният конкурс се провежда ежегодно в над 40 страни

11:12 25.04.2018
Първа инвестиционна банка спечели награда за иновации от конкурса "Продукт на годината" в категория "Банкови карти" за своя продукт "Дебитна карта за деца и тийнейджъри". Изданието на конкурса се провежда за втори път у нас и в него се състезаваха десетки нови продукти, лансирани на българския пазар през последните 18 месеца. 

Победителите в отделните категории се излъчват от потребителите в резултат на независимо национално представително проучване, реализирано от авторитетна изследователска агенция. За България проучването е осъществено от Nielsen Bulgaria сред 2000 респондента. 

Световният конкурс "Продукт на годината" се провежда ежегодно в 40 страни. Целта му е да насочи потребителите към най-новите предложения на пазара и да отличи производителите за качеството и иновациите, реализирани в продуктите им. Във всяка отделна категория победителят е само един. 

Продуктите и услугите, които кандидатстват за наградата „Продукт на годината“, трябва да демонстрират иновация в своята категория. Тя може да се съдържа във функцията, дизайна или опаковката на продукта. Кандидатствалият продукт/услуга може да бъде напълно нов(а) на пазара или да бъде добавена полезна иновация към вече съществуващ продукт/услуга, като нова съставка, нова формула, нова функция или по-добра опаковка. 

Не е задължително иновацията да бъде революционна. Достатъчно е да прави живота на потребителите по-добър и по-лесен. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: конкурс | иновации | Fibank | дебитна карта | продукт на годината

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини