Bulgaria On Air навърши две години

От началото на февруари 2013 г. медията има договор за ексклузивно сътрудничество със световния канал за бизнес и финансови новини Bloomberg Television

320 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Икономическата телевизия Bulgaria On Air навърши две години. Излъчването започна на 9 септември 2011 г., а от началото на февруари 2013 г. българската медия има договор за ексклузивно сътрудничество със световния канал за бизнес и финансови новини Bloomberg Television.

Телевизията отпразнува втората си годишнина със специална програма в ефира. В Сутрешния блок на Bulgaria On Air гостува председателят на Съвета за електронни медии (СЕМ) Георги Лозанов, който се изказа ласкаво за медията. "Вън от куртоазията, трябва да кажа, че се превърнахте в една от цивилизованите медии в българския ефир, в качествена медия, не толкова в комплиментарния смисъл на думата, колкото в журналистиката, която медията прави - сериозна, по важните теми, специализирана тематично през икономическия филтър, а това е един начин да се говори за съвременния свят в най-актуалната и изпълнена с проблеми, в най-драматичната част от живота на хората", коментира медийният експерт.

От медията обявиха, че посрещат празника си с мотивацията да продължат да разширяват и обогатяват своята програмна схема. През септември в ефира на радиото и телевизията ще влязат финансовите анализи на експертите от Инвестор, както и нови предавания, а също и нови рубрики във вече любимите на зрителите утвърдени предавания.

Финансовите анализатори на Bloomberg Нейра Чехич от Лондон и Анджи Лау от Хонг Конг отправиха своите пожелания за успехи в ефир и весел празник.

Подкрепи Economic.bg