Cadillac интегрира iPad в колите си

Новата стратегия цели да промени представата ни за автомобилите

Cadillac официално обяви, че планира да се превърне в глобален лидер в автомобилната индустрия по отношение на мултимедийното изживяване за потребителите. По този начин новото поколение XTS модели на компанията ще поддържат специална Bose аудио технология, както и т.нар. Cadillac User Experience (CUE) инфотейнмънт система.  

За да реализира амбициозния си план Cadiilac ще интегрира във всеки XTS 2013 модел и допълнителен таблет от популярнатa iPad гама на Apple, съобщава digital.bg. Всеки един от тях ще разполага с предварително инсталирани приложения като OnStar RemoteLink и MyCadillac, което ще позволи на клиентите и да се възпозлват по най-добър начин от CUE системата. Cadillac ще  разгърне и мащабна кампания в интернет форуми, социални мрежи и уеб сайтове в помощ на своите клиенти.

По този начин експертите и ще предлагат съвети и ще предоставят отговори на актуални въпроси, свързани с работата на автомобилите и мултимедийното изживяване на потребителите. Несъмнено това е изключително атрактивна стратегия, която има потенциал да стимулира допълнително продажбите на автомобилите от Cadillac XTS 2013 серията. Информацията сега е само началото на нова стратегия, която има за цел да промени изцяло представата ни за възможностите на съвременните автомобили.

Коментари: 0