"Икономика" раздава подаръци

Economic.bg празнува втория си рожден ден и по този повод подарява спа уикенд за двама в Разлог

Автор: Economic.bg

Скъпи приятели,

Агенция "Икономика" празнува втория си рожден ден на 9-и април и по този повод ще подари на един от своите читатели уикенд за двама в хотел "Три планини" в Разлог!

Регламент на играта: Всеки ден в продължение на общо 12 дни (9-20 април) ще бъде публикувана по една статия, в текста на която ще се съдържа ясно видима оцветена в синьо главна буква.

12-те букви образуват изречение, което Вие трябва да сглобите и да ни изпратите на office@economic.bg, заедно с линковете на статиите, в които са самите букви. Текстовете ще бъдат публикувани в рубриката "Свежо" на Economic.bg (горе вдясно на сайта), а право на участие има всеки един от читателите ни. Изключение правят работещите в групата на „Бранд Медия България”, както и техни роднини.

Последната буква ще бъде публикувана на 20-и април (неделя), а един от събралите всички линкове и сглобил изречението ще спечели уикенд за двама в периода 25-27 април в хотел "Три планини" на томбола, която ще се изтегли на 22-ри април (вторник) пред нотариус. Почивката включва закуска и вечеря, както и достъп до СПА-центъра на хотела (http://www.3-mountains.com/index.php?lang=bg)

Изпращайте линковете и изречението, както и телефон за контакт, на office@economic.bg веднага след края на играта на 20-и април.

"Икономика" Ви пожелава успех и приятни минути с нашите текстове!

Коментари: 0