Ираван Хира ще ръководи форума на бизнес лидерите

Трима нови влизат в управителния съвет на организацията

288 ~ 1 мин. четене

Генералният директор на "Хюлет-Пакард България" Ираван Хира (вторият от ляво на дясно) беше избран за председател на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Хира беше одобрен от Общото събрание на организацията, съобщиха от БФБЛ.

Още трима влизат в управителния съвет (УС) на БФБЛ - Николай Христов, изпълнителен директор на "Челопеч Майнинг", Стефан Апостолов, изпълнителен директор на "ЧЕЗ Разпределение България" и Весела Илиева, изпълнителен директор на "Юник Естейтс".

Те заменят оттеглилите се дългогодишни членове на борда на директорите Росица Панчева, управител на "Юзит Калърс България", Христо Илиев, председател на съвета на директорите и главен изпълнителен директор на "Ей Джи Кепитъл" и Огнян Киряков, генерален директор на "Кеш Кредит".

За подновяване на мандатите в УС на форума бе гласувано доверие на Камелия Славейкова, изпълнителен директор на "Шел България" и на досегашния председател на БФБЛ Мария Шишкова, управляващ съдружник на "ЕЙМС Хюман Кепитъл" и "Дейл Карнеги Трейнинг България".

Подкрепи Economic.bg