Парламентът освободи депутата Младен Червеняков

Бившият вече народен представител от левицата сам е пожелал да напусне парламента, тъй като става посланик на страната ни в Черна гора

3647 ~ 1 мин. четене

Депутатът от Коалиция за България Младен Червеняков вече не е депутат. Парламентът прекрати предсрочно пълномощията му като депутат и председател на парламентарната комисия по европейските въпроси. Бившият вече народен представител от левицата сам е пожелал да напусне парламента, тъй като става посланик на страната ни в Черна гора. 161 народни избраници подкрепиха освобождаването на Червеняков, 11 се въздържаха, а само 2-ма бяха против.

Нека достойно да представя страната ни в Черна гора и да ни посреща добре там, когато отидем, му пожела председателят на Народното събрание Михаил Миков и  благодаря на Младен Червеняков за работата му като народен представител. На мястото на Червеняков в групата на левицата влиза Илиян Димчев от Берковица, който е лекар.

Депутатите продължиха работата си с излусшване на трима министри - Десислава Терзиева, Искра Михайлова и Иван Данов по отношение на природен парк Странджа и опасенията на гражданите, че той ще бъде застроен.

Коментари: 0