Първият по рода си смартфон с извит дисплей вече и у нас

LG G Flex се отличава с иновативен дизайн и уникално SelfHealing покритие против надраскване

184 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Мобилният оператор VIVACOM стартира на сайта си заявки за предварително записване за първия в света смартфон с извит дисплей. Моделът LG G Flex се отличава с иновативен дизайн, следващ извивките на човешкото лице, което допринася за по-доброто улавяне на гласа по време на разговор.

Вертикалната извивка на устройството осигурява по-комфортно захващане с ръка и по-голямо удобство при носене в задния джоб. Сред уникалните технологии, внедрени в LG G Flex, се нарежда и SelfHealing покритието на задния панел, което предпазва смартфона от ежедневни надрасквания.

Освен иновативния си дизайн, смартфонът се отличава и с внушителни технологични характеристики. LG G Flex притежава огромен 6-инчов дисплей, мощен четириядрен Qualcomm Snapdragoon 800 процесор с тактова честота 2.26 GHz и 13-мегапикселова камера, гарантираща изключително детайлни и висококачествени снимки. Смартфонът работи под управление на Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean) и притежава огъваща се батерия с капацитет от 3500 mAh, осигуряващ дълъг живот.

Очаква се LG G Flex да се появи в магазините на VIVACOM от следващата седмица. Телефонът ще се предлага най-изгодно с тарифен план MaxiCall XXL на изплащане за 42.90 лв. на месец или за 1029.00 лв. в брой.

Подкрепи Economic.bg