"Ще ни трябват поне 2-3 години да поправим нещата, като се върнем на власт"

Бойко Борисов, председател на ГЕРБ

168 ~ 2 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

"С темповете на работа и гафовете, които правят, държавата ще върви зле, тя даже вече е зле. Ще ни трябват после, като се върне ГЕРБ на власт, поне 2-3 години да ги оправим"

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес се срещна с жителите на русенското село Щръклево, предаде "Фокус".

"И хората ще се ядосват, че не даваме пари за всичко, което искат. Но докато си избират Ахмед Доган и Сергей Станишев да ги управляват, те ще теглят заеми, а народът ще ги връща. Другият път е като в Гърция - фалираш държавата и после се молиш на всички за пари. Като гледам как вървят, февруари-март сигурно ще ни спрат и еврофондовете заради всички провали на това вредно правителство. Откриха каквото ние построихме и сега вече не правят нищо. Затова на изборите хубаво мислите за кого гласувате и кого избирате", каза Бойко Борисов.

"ГЕРБ подаде оставка, защото не искахме да лъжем, че цената на тока може да пада. От БСП лъжат, че свалят цената на тока, а всички вие виждате, по сметките си, че цената се вдига. Излъгаха и че ще разкрият 250 хиляди работни места. Сега Пламен Орешарски се оправдава, че тези места щели да бъдат факт в края на мандата, а февруари обещаваха, че ще ги открият незабавно. Защо излъгаха хората? По същия начин излъгаха и, че ще строят „Белене", но добре, че и не го строят, защото това са милиарди, които нямаме, и икономиката не може да изработи. Но БСП лъгаха за „Белене" и изхарчиха милиони за референдум, а Кристиян Вигенин говори в САЩ за 7-ми блок в „Козлодуй". Това е доказателството за техните грандиозни лъжи", каза още лидерът на ГЕРБ.

Подкрепи Economic.bg