Завръщането на джедаите - Люк Скайуокър отново на екран

Актьорът потвърди, че има вероятност да се завърне в новите поредици на Междузвездни войни, планирани от Disney

4337 ~ 1 мин. четене

"Преди много време в една далчена галактика" (A long time ago in a galaxy far, far away) Марк Хамил е изтръгнат от неизвестността да играе водеща роля в един от най-популярните филмови франчайзи на всички времена, пише The Guardian.

Сега актьорът изглежда отново ще се появи под прожекторите, след като потвърждава, че се водят преговори да изиграе ролята си на Люк Скайуокър в новата поредица от филми, планирани от Disney. Хамил днес е на 61 години и се появи през 1977г. като фермер, превърнал се в рицар джедай.

От Disney обявиха, че планират през 2015г. да пуснат седмия филм с наименованието "A long time ago in a galaxy far, far away".

Хамил споделя, че от студиото са разговаряли с актьорите от първите филми "Междузвездни войни". "Джордж (Лукас) искаше да знае дали се интересуваме. Той каза, че ако не искаме да го направим, няма да наемат други вместо нас, просто ще ни отпишат от сценария."

Потвърждението, че той може да се появи в сериите отново се появява след серия слухове, че Харисън Форд също води преговори да се появи в новите епизоди.

Подкрепи Economic.bg