Апартамент за 130 млн. долара (галерия)

Новият най-скъп жилищен имот в Ню Йорк ще се намира в сградата „ 520 Парк Авеню”

Апартамент за 130 млн. долара (галерия)

Още през септември стана ясно, че най-скъпият апартамент в Ню Йорк ще струва 130 млн. долара. Той ще е тризонет във все още строящата се сграда „520 Парк Авеню” (520 Park Avenue).


Вече е готов и сайта на сградата и BuzzBuzzHome разкрива как ще изглежда новото жилище за милиардери.


Небостъргачът ще разполага с площ от над 12 000 кв фута, 1257 кв. фута тераса и неповторими гледки към Сентръл Парк. Имотите ще бъдат пуснати в продажба в началото на 2015 г., според Блумбърг, а цялата сграда ще бъде завършена през 2017 г.

54-етажната кула е по дизайн на Robert A.M. Stern Architects (RAMSA), инвеститор е Zeckendorf Development Co., които са построили прочутите и предпочитани от звездите сгради 15 Central Park West and 18 Gramercy Park.


Новата сграда ще се намира до други луксозни постройки в т.нар. „улица на милиардерите” между 60-та и 61-ва улица. Тя е близо и до много места, които богатите посещават, като Музея на изкуствата Метрополитън (Metropolitan Museum of Art) и Барнис (Barney's).В сградата на Парк Авеню 520 ще има 7 мезонета с над 9000 кв. фута площ всеки с цени от 67 млн. долара. 23 едноетажни апартамента пък ще се продават на цени от 16,2 млн. долара, като всеки от тях ще е с площ от 4600 кв. фута, според изнесена информация от компанията.


Едва ли има нужда да се отбележи, че резиденциите ще са с най-висококачествени материали - мрамор, дърво и уреди.


Ще имат и прекрасна гледка.


Сградата ще разполага и с други екстри като плувен басейн, двуетажен фитнес и спа център, сауна, детска стая за игра и салон за прожекции.


За обитателите ще има и салон за отдих и градински зелени пространства.


Коментари: 0