Безос и бившият шеф на Goldman Sachs на яхтено парти на Майорка

Те са част от звездните гости на милиардера Дейвид Гефен

Безос и бившият шеф на Goldman Sachs на яхтено парти на Майорка

Снимка: Instagram профил Дейвид Гефен

5298 ~ 1 мин. четене

Милиардерът основател на Dreamworks Дейвид Гефен - който има навика да споделя своите приключения в социалните медии - е качил две особено интересни публикации в Instagram, направени на яхтата му, съобщават американските медии. Той отишъл с лодката си първо на мега-елитната конференция Google Camp, преди да замине за Майорка. И изглежда, че неговото звездно забавление е продължило и на Балеарските острови.

В един от постовете на Гефен може да се забележи най-богатият човек в света - Джеф Безос (седнал на пуф), заедно с приятелката си Лорън Санчес.

Топмоделът Карли Клос и съпругът й Джошуа Къшнър (брат на Джаред Къшнър - съпругът на Иванка Тръмп), също са част от компанията, както и бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Лойд Бланкфейн, големият холивудски агент Майкъл Кийвс и модният дизайнер (и близък приятел на Меган Маркъл) Миша Нону, който е сгоден за милионерът предприемач Майкъл Хес.

"Изкарваме си чудесно на Балеарските острови", пише Гефен към снимките. Той описва втората снимка, на която е с някои от гостите си на фона на залеза, като „Забавление в Майорка“.Подкрепи Economic.bg