Burger King предлага безплатен хамбургер за уволнени

Американската верига иска само документ, доказващ отстраняването от работа

Burger King предлага безплатен хамбургер за уволнени
Американската верига за бързо хранене Burger King обяви нова промоция в САЩ – безплатен хамбургер за уволнени хора. В кампанията „Whopper Severance“ може да се включи всеки, който може да представи валиден документ, доказващ уволнението на съответния човек.

Всичко, което трябва да направите, е да влезете в профила на компанията в социалната мрежа LinkedIn и да публикувате съобщение: "Уволнен съм. Искам безплатен Whopper“. Тогава Burger King ще ви изпрати линк, на който да се регистрирате за доставка на пакет "Whopper Severance", който включва карта за подаръци Burger King.  Веригата планира да раздаде до 2500 безплатни Whopper-a чрез тази промоция.

Изглежда малко вероятно Burger King да се опитва да провери потребителите на LinkedIn, за да види дали наистина са били уволнени. Също така ще бъде трудно веригата да дисквалифицира лицата, които са били уволнени за по-сериозни нарушения на работното място, като сексуален тормоз, насилствено поведение или по други причини, нарушаващи закона, пише Business Insider.

Представител на Burger King е коментирал пред изданието, че повечето хора, които участват, са фенове на марката, които ще разберат "лекомислената природа на идеята".

"Повече от 63 години ресторантите Burger King използват огън за печене на скара", се казва в изявление на веригата.
Коментари: 0