Да направиш марковите часовници достъпни

Покупката на часовник не е импулсивно решение, изборът продължава дълго

Да направиш марковите часовници достъпни
4370 ~ 2 мин. четене
Всички знаем, че луксозните маркови часовници са удоволствие, чиято цена никак не е ниска. Знаете ли обаче, че само преди около година се появи български онлайн магазин, който разби представите за скъпите аксесоари и започна да предлага оригинални дамски и мъжки часовници на изключително достъпни цени? Това е онлайн магазин за маркови часовници timedix.bg, който само за 12 месеца спечели сърцата и доверието на стотици потребители не само в страната, но и в чужбина.

Характерното за онлайн магазина е, че предлага ликвидационни стоки, т.е. часовници, които са в отлично или много добро състояние, като може да имат повредена опаковка или просто от миналата колекция на популярна марка. Всеки един от тях е внимателно подбран и проверен от екипа на timedix.bg, за да може да се събере селекция от модели на известни марки с атрактивни цени.

От дружеството обясняват, че бизнес моделът им включва намирането на най-добрите предложения от много дистрибутори - не само в България, но и в Европейския съюз. Магазинът не винаги предлага най-новите модели, но се стреми часовниците да бъдат на възможно най-ниска цена. В същото време се извършва значителен подбор на моделите, за да бъдат актуални. Качеството е като на всички други маркови часовници – високо. Затова се подбират не само моделите, но и предлаганите марки, за да могат клиентите да намират това, които искат.

От компанията разказват, че по-специфичното при търговията с часовници е, че това не е импулсивна покупка като дрехи, козметика, парфюми и т.н. Много често, когато хората търсят часовник за себе си, избират доста по-дълго време. Понякога това търсене продължава с месеци. Това, което се забелязва е, че потребител, който вече е посетил уеб сайта с часовниците, прави поръчка на доста по-късен етап.

Друго, по което се отличава предлагането на часовници, е, че това е доста индивидуален продукт и колкото и добре да е заснет, клиентите трудно могат да си представят как ще изглежда реално на ръката им, освен ако нямат вече опит с подобни продукти.

Още една разлика се корени в това, че понякога е трудно да се избере възможно най-подходящия часовник за подарък. Но все пак най-основното си остава това, че часовниците не са бързо оборотна стока. Дори почитателите на марковите часовници рядко си позволяват да си купуват часовник всеки месец. Обикновено такива поръчки се правят веднъж или два пъти годишно.

Тази година timedix.bg си е поставил за цел да подобри още потребителския интерфейс на сайта, за да стане максимално удобен. Ще бъдат добавени още методи за плащане и ще се насочи към Гърция като потенциален пазар, на който можем да предоставим най-добра и бърза услуга. Една от основните цели на онлайн магазина е да увеличи двойно наличното количество продукти през годината.
Подкрепи Economic.bg