Dextrophobia rooms отвори още една пъзел стая

Тя се намира в Банско

Dextrophobia rooms отвори още една пъзел стая
4061 ~ 1 мин. четене

Първата в България пъзел стая Dextrophobia отвори третата си стая в Банско. Тя се намира в хотел „Кралев Двор“ и вече очаква своите посетители.

Играта е копие на първата стая в София. Пъзелът има история, която през цялото време води играчите. Регламентът на играта е следният: посетителите се заключват за един час в стаята  и трябва да намерят откъде да излязат. През това време играчите решават логически загадки, пъзели, сглобяват и разглобяват разни неща.

Хората, които идват в нашата стая подписват декларации и потвърждават, че няма да разказват какво ще се случи в нея с цел да не се провали личното преживяване на всеки, желаещ да посети Dextrophobia Rooms“, разказва пред Economic.bg Божидара Захариева, собственик на Dextrophobia Rooms.

На 19 ноември младите предприемачи откриха втората си стая в София, която е игра от ново поколение. Стаята е много по-различна от останалите, които към днешна дата са 56. По-необикновеното в нея е, че тя е на роботска тематика и в нея няма ключове и катинари.

Екипът на Dextrophobia подготвя следващия си проект, който се очаква с нетърпение от почитателите на Escape rооm преживяванията. Подкрепи Economic.bg