Е-винетки вече се продават и в магазините на Telenor

Могат да се намерят във всички обекти на телекома, както и в онлайн магазина и мобилното приложение MyTelenor

Е-винетки вече се продават и в магазините на Telenor
748 ~ 1 мин. четене
Telenor вече предлага електронни винетки за движение по пътищата във всички свои магазини в цялата страна. Телекомът също така предлага възможност за покупка на е-винетки в онлайн магазина си, както и в
мобилното приложение MyTelenor.

Telenor предлага електронни винетки за всички категории автомобили, като за покупка не е необходимо потребителите да са клиенти на Telenor. Разплащането в магазините на Telenor е възможно, както в брой, така и с кредитна или дебитна карта. 

Онлайн покупката става в три лесни стъпки, които започват с избора на категорията на автомобила, за който потребителите искат да закупят е-винетка. След това трябва да изберат периода на валидност, който може да варира от уикенд до цяла година, и да въведат данните на автомобила, за който купуват е-винетката. Последната стъпка е плащането с банкова карта, като покупката е възможна навсякъде и по всяко време, без да е нужна регистрация на сайта на оператора. 

Клиентите получават и известия чрез есемес или имейл за потвърждение при покупка, както и известие при изтичането на електронната винетка. 

Пълна информация за тези и други предложения е налична на официалната страница на Telenor www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всеки магазин на оператора. 
Коментари: 0