Eлате на безплатен семинар, спечелете до 2000 лв. и се научете да търгувате отговорно

На 27 ноември във Варна ще се проведе обучение за трейдъри с много награди

Eлате на безплатен семинар, спечелете до 2000 лв. и се научете да търгувате отговорно

Ако можехме да видим бъдещата търговия щеше да бъде толкова лесно...

Представете си, ако знаехте накъде ще се движат финансовите инструменти и основните трендове в рамките на година или две. Или какъв ще е валутният курс на долара.

Въоръжени с тези основни познания, бихте могли да прекарвате доста по-малко време в изследване на графиките и повече време в търговия.

Представяте ли си, ако знаехте предварително какви ще са резултатите от най-влиятелните макроикономически показатели. Тогава не би трябвало да се притеснявате за икономическия календар и икономическите данни нямаше да Ви изненадват.

Ако можехте да виждате бъдещето, просто щяхте да знаете.

За съжаление обаче, Вие и останалите анализатори по света не разполагате с кристална топка. Така че трябва да погледнем в историята, за да разберем настоящето и да се опитаме да прогнозираме бъдещето.

Затова РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕМИНАРА НА ADMIRAL MARKETS ВЪВ ВАРНА НА 27.11.2015 г. 

Адмирал Маркетс представят на Вашето внимание нова образователната програма за Отговорна търговия поредица от БЕЗПЛАТНИ семинари, онлайн публикации, книги и стратегии за търговия, които могат да бъдат приложени незабавно.

Стартирайки от октомври, поради засиления интерес те продължават през ноември с нов БЕЗПЛАТЕН семинар I AM trading responsibly в гр. Варна на 27.11.2015 г. Там ще бъдат разгледани някои от последователно работещите методи и стратегии на някои професионални трейдъри. Ще се обърне специално внимание на приложението MetaTrader 4 Supreme Edition, заради което Адмирал Маркетс спечелиха награда за Най-добър MT4 брокер за 2015 г. във Великобритания и Германия.

Ще бъдат раздадени и награди на стойност 2000 лв. на лотариен принцип сред участниците в края на семинара. Регистрирайте се сега, докато все още има места!

Присъединете се към кампанията "I AM trading responsibly", започнете да търгувате отговорно на демо сметка с виртуални 5000 долара. Ако откриете реална сметка до 15.12.2015 г., депозирате поне 500 лв. по нея, ще може да участвате и в конкурса „Аз търгувам отговорно" за спечелването на 20 награди, сред които и лимитиран часовник Vostok на стойност 3000 евро.

Готови ли сте вече да търгувате отговорно?


Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450.

Източник: Адмирал Маркетс

Коментари: 0