ИКЕА има нов управител в България

Никос Ифантидис поема управлението на бизнеса на ИКЕА у нас след 16 години работа за бранда на гръцкия пазар

ИКЕА има нов управител в България
Никос Ифантидис е новият управител на „ИКЕА България“, съобщават от дружеството. Той ще замени досегашния директор Тео Муратидис, който управляваше операциите в България в продължение на седем години.

Ифантидис поема управлението на бизнеса на ИКЕА у нас след 16 години работа за бранда на гръцкия пазар. Има общо 20 години опит в управлението и продажбите, а през последните 6 години заема позицията регионален управител и отговаря за трите магазина на ИКЕА в Северна Гърция.

Кариерата на Никос Ифантидис за шведския мебелен гигант започва като търговски мениджър в първия магазин на ИКЕА в Гърция – този в Солун, на който става управител през 2003. През 2006 поема ръководство на откриването на централния магазин в Атина, на който e и управител до 2009. В рамките на ИКЕА той има и натрупан опит като oперативен търговски директор в ресорите логистика, асортимент и комуникации, и oрганизация на интериора.

Начело на eкипа на ИКЕА България Никос Ифантидис си поставя за цел да развива търговските канали, за да повишава удовлетвореността на клиентите и да заздравява лидерската позиция на бранда като експерт в обзавеждането на дома за всички хора.
Коментари: 0