Къде ще спира водата в София на 25 април 2019 г.

Утре са предвидени няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 25 април 2019 г.
964 ~ 2 мин. четене
На 25 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Майор Юрий Гагарин", жк. „Изток", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Майор Юрий Гагарин" от ул. „Атанас Далчев" до ул. „Тарас Шевченко";
бул. „Цариградско шосе", бл. 13.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майор Юрий Гагарин" №32.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Св. Св. Кирил и Методий" от ул. „Осогово" до ул. „Овче поле";
ул. „Брегалница" от ул. „Цар Симеон" до ул. „Св.Св. Кирил и Методий".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св.Св.Кирил и Методий" ъгъла с ул. „Осогово".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Крум Попов", жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Криволак", ул. „Милин камък", ул. „Гороцвет", ул. „Равнец", ул. „Развигор", ул. „Крум Попов", бул. „Черни връх", ул. „Бисер".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Криволак" ъгъла с ул. „Розова долина".

-Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 13, кв. „Обеля" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 13, ул. 3, ул. „Рила", ул. 6.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5 ъгъла с ул. 13.

-Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Герена", кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Герена" и района между ул. „Крушева градина", ул. „Еловица", ул. „Безименна", ул. „Кимчовец" и ул. „Дамян Дамянов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крушева градина" ъгъла с ул. „Герена".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0