Компания за оптични кабели обяви стажантска програма за 2019 г.

Могат да кандидатстват обучаващи се и завършили инженерни науки, електротехника, икономика

Компания за оптични кабели обяви стажантска програма за 2019 г.
„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, глобален разработчик и доставчик на оптични кабели и пасивни компоненти за висококачествени комуникационни мрежи, обяви третото издание на стажантската си програма – Ready & Motivated 2019.  Тя е насочена към завършващите трета година на обучение в университет през 2019 г. или вече  придобилите бакалавърска или магистърска степен в някое от следните направления: Инженерни специалности, Индустриален мениджмънт, Електротехника, Икономика и др.

Шестмесечната стажантска програма дава възможност за придобиване на  професионален опит в следните направления: Производствен инженеринг, Качество, Проучване и развитие. Студентите ще имат персонален ментор, конкурентно възнаграждение и социални придобивки, като ще бъдат назначени на трудов договор за 6 месеца. В края на програмата ще получат сертификат за стажа. Изискванията са да имат академичен резултат над 4.50, силен интерес в избраното направление, да работят с MS Office и добро ниво на английски език (ниво B2).

За да се включат в стажантска програма на „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, кандидатите трябва да изпратят актуална автобиография, описание на личната си мотивация и цели за присъединяване към екипа до 30 април 2019 г.
Коментари: 0