Малки и средни фирми ще внедряват ERP с европари

Платформата EnterpriseOne е едно от най-иновативните решения на българския пазар

Малки и средни фирми ще внедряват ERP с европари
2219 ~ 1 мин. четене

Малки и средни компании ще могат да получат финансиране за внедряване на ERP система. В рамките на Процедура "Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП" ще бъдат отпуснати средства, с които компаниите ще финансират проекти, свързани със закупуване или наемане на софтуерни решения.

Системите за управление на бизнеса са сред най-горещите тенденции в софтуерния бранш. Днес бизнесът търси хора, които разбират и използват иновативни технологии за повишаване на ефективността и конкурентоспособността на тяхната компания. 

Постигането на поставените стратегически бизнес цели е почти невъзможно без широко използване на информационните технологии, тъй като те осигуряват средата за провеждане на съвременния бизнес.

Едно от най-иновативните решения на българския пазар е EnterpriseOne на ERP.BG. Платформата представлява едно цялостно бизнес решение, което не се нуждае от скъпи и сложни интеграции с други платформи. 

EnterpriseOne е решение от типа "всичко в едно“, което включва цялата необходима функционалност в единен интерфейс. EnterpriseOne е една от първите ERP платформи със собствен интерфейс за разработка на приложения от външни разработчици (API – Application Programming Interface). Това дава възможност за лесно свързване с различни приложения, които да допълват основното решение.

Подкрепи Economic.bg