Мария Габриел призова да гледаме великденския онлайн концерт на Андреа Бочели

Въпреки че няма да има публика на живо, събитието ще бъде излъчвано онлайн във Facebook и Youtube

Мария Габриел призова да гледаме великденския онлайн концерт на Андреа Бочели
5324 ~ 1 мин. четене

Музиката – едва ли има човек, до когото тя да не е достигнала. Защото музиката има силата да лекува душата. Тя може да проникне директно в сърцето, тя не се нуждае от посредник. В трудни моменти музиката може да повдигне духа, да ни донесе надежда и утеха. Помага ни да породим в себе си радостта и хармонията, вярата ни в победата на доброто и в това също е нейната магия. Това написа еврокомисарят Мария Габриел в профила си във Facebook.

„В трудната ситуация днес, за всички, които желаят да съпреживеят магията на музиката, споделям, че италианският тенор Андреа Бочели ще изнесе великденски концерт на живо от историческата катедрала Duomo di Milano. Концертът е под наслов „Музика за надежда“ („Music for Hope“) и има за цел да повдигне духа на хората в Италия и целия свят с послание за любов, изцеление и надежда“, написа Габриел.

Въпреки че няма да има публика на живо, събитието ще бъде излъчвано онлайн. То може да бъде гледано от 20 часа в неделя, 12 април във Facebook и Youtube.

„Благодарение на музиката, която ще бъде излъчвана на живо, милиони ще можем да се хванем за ръце и да прегърнем раненото сърце на Земята“, коментира Бочели в свое изявление.

Подкрепи Economic.bg