МЕТРО подари апартамент в Слънчев бряг по случай годишнината си

Победителят е собственикът на сладкарница \"Каспър\" Драгни Драгнев

МЕТРО подари апартамент в Слънчев бряг по случай годишнината си

Снимка: Атила Йенисен, главен изпълнителен директор на МЕТРО, връчва наградата на Драгни Драгнев

2885 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
МЕТРО България подари апартамент в комплекс Голдън Хермес в курорта Слънчев бряг от играта "20 години МЕТРО в България". Победителят е Драгни Драгнев, собственик на кафе-сладкарница "Каспър" и малък магазин в столичния квартал Младост 1, който се включва в голямата игра на МЕТРО  по случай 20 годишнината на веригата.

Драгни Драгнев стартира своя бизнес през 2006 г. Заведението му в Младост предлага основно здравословни храни и фрешове, закуски, кафе и безалкохолни напитки. В хранителния магазин се предлагат всякакви продукти. Той е клиент на МЕТРО София от отварянето му през 1999 г., когато се занимава с продажба на зеленчуци на пазара. 42-годишният предприемач се познава отлично със служителите и касиерите в магазина, тъй като към днешна дата пазарува в МЕТРО почти всеки ден. 

Плановете му за "Каспър" включват разивитето на здравословен асортимент и здравословното хранене. Все повече клиенти обръщат по-сериозно внимание на това, а децата вече имат изградена култура към здравословно хранене, благодарение на своите родители. За хранителния магазин той не смята да се отказва, въпреки голямата конкуренция на хранителните вериги, като е благодарен на МЕТРО, че предлага специални промоции за малки търговци.
Коментари: 0