МТел пусна роуминг план за 5,90 лв. на ден със Сърбия и Македония

Месечната такса също е 5,90 лв. без ДДС

МТел пусна роуминг план за 5,90 лв. на ден със Сърбия и Македония
4559 ~ 1 мин. четене
Мтел предлага нов бизнес роуминг план с месечна такса от 5,90лв. без ДДС, който предлага неограничени разговори, съобщения и мобилен интернет до 500 МB на ден не само в целия Европейски съюз, ЕИЗ и Турция, но и в Сърбия и Македония. 

С Мтел Business Roaming Unlimited PLUS клиентите могат да използват мобилните услуги срещу дневна такса от 5,90 лева без ДДС, която се начислява само ако има потребление през този период.  

Планът включва разговори и съобщения за едни от най-популярните за българите дестинации извън ЕС – Сърбия и Македония. 

Клиентите разполагат с до 100 минути и до 100 кратки съобщения на ден в препоръчителните мрежи на Сърбия и Македония, като след изчерпването им се прилага съответната цена по основен роуминг тарифен план. Досегашните предложения не включваха тези държави. При липса на потребление в роуминг в посочените мрежи/държави не се начислява дневна такса. 

Новата роуминг тарифа е подходяща за бизнес клиенти, които имат пътувания в Югоизточна Европа и в ЕС, търсят гъвкавост и удобство. С новия Мтел Business Roaming Unlimited PLUS получават достъп до неограничени мобилни услуги бързо, лесно и изгодно. 
Подкрепи Economic.bg