Най-интересните новини през изминалата седмица

Събитията, които ви заинтригуваха най-силно

Най-интересните новини през изминалата седмица

През тази седмица читателите на Economic.bg проявиха силен интерес към поредната енергийна кражба от българския данъкоплатец, за която ние първи ви разказахме. Темата за образованието и по-точно за най-добрите университети в света отново предизвика силно любопитство.

Седмицата посрещнахме с новината за кончината на един от най-големите босове на италианската мафия. Какво интересно у нас? Вдигат нов завод във Велико Търново, който ще отвори нови работни места, веригата Пикадили пък отваря най-големия си супермаркет. Паника и скептични реакции сред читателите предизвика новината, че чешмяната вода в България не е годна за пиене. Разбрахме и кой ще бъде първият град у нас, който въвежда интегриран градски транспорт.

В края на седмицата научихме за огромна трагедия, предизвикана от терористичен акт в Ница. Шофьор на товарен автомобил премина през тълпа граждани, събрали се да наблюдават фойерверките по повод националния празник на Франция. Оказа се, че той е бил пуснат на алеята от френската полиция.

Още на следващата нощ други драматични събития ни разтърсиха. Турски военни се опитаха да реализират държавен преврат срещу режима на турския президент Ердоган. Читателите ни бяха силно заинтригувани от реакцията на българското правителство при сериозните размирици в съседката ни.

Поредна енергийна кражба от българския данъкоплатец

Кои са най-добрите университети в света

Почина един от най-големите босове на италианската мафия

Вдигат завод за 150 млн. евро във Велико Търново

Пикадили отваря най-големия си супермеркет

Чешмяната вода в България не е годна за пиене

Първият град у нас, който въвежда интегриран градски транспорт

Полицията пуснала шофьора-убиец на алеята в Ница

Българското правителство спи

Коментари: 0